hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

joi, 11 martie 2010

SĂPUN CU MIERE ŞI CĂTINĂ - reparator


Mierea repară celulele pielii!
Infuzia de muşetel, foarte concentrată, este un extract natural al plantei ce normalizează metabolismul pielii şi am combinat-o cu unt de cocos şi trei uleiuri de: floarea soarelui, porumb presat la rece şi palmier.
Îl consider rege, ţinind cont de ingredientele adăugate la final: ulei de cătină, polen boabe întregi, miere, ulei esenţial de ienupăr si patchouli.
Este ideal pentru copii, foarte hidratant, face spumă fină, iar adaosul considerabil de miere regenereaza pielea, conferind elasticitate.
Muşeţelul are proprietăţi antiinflamatoare, decongestionante şi cicatrizante.
Uleiul de cătina hrăneşte în profunzime, iar pentru persoanele cu tenul uscat face minuni. Culoarea (deloc atragatoare!) este dată de uleiul de cătină şi cel de porumb.

6 comentarii:

  1. Ai niste lucruri extraordinare la tine pe site, si cand le mai vad si cum arata in poze, parca imi vine sa mananc pana si sapunurile. Te felicit. Cu adevarat faci lucruri din pasiune. Daca doresti putem posta o retete de sapun cu miere, cu link la blog-ul tau si la mine pe blog, ca sa invatam lumea ca toate produsele se leaga intre ele ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. mii de multumiri pentru apreciere si te mai astept!
    sigur, doresc sa impartasim aceste bunatati tuturor, chiar cu acest sapun putem incepe, de ce nu?
    mi-ai dat tema pentru compus si alte retete de sapun "regale".
    clara

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata super!!! Iar combinatiile m-au dat gata. Deja ii simt aroma. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu de ce nu iti place culoarea, eu o gasesc divina, are aceea culoare aemanaroare mierii...parca e o lumanare suava!

    Daca pe viitor vinzi si vucati mici, ma abonez
    pup

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc alinuta!
    nu m-am impacat in privinta culorii, oricum nu mai am din acesta demult!
    clara.

    RăspundețiȘtergere
  6. buuuuuun!
    lore, pai ce sa mai zuc iimi propusesem sa pun un sondaj aici pe blog cu ce sapunuri sa incep sa fac... deja am si comenzi ce sa mai zic de anumite feluri!?
    ok!
    esti la mine pe lista!
    pupicei si tie!

    RăspundețiȘtergere