hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

joi, 18 martie 2010

SARE DE BAIE DIN MAREA MOARTĂ - relaxarea porneşte începand cu pilelea !

pe scurt o mică introducere:

De mii de ani oamenii au extras din adîncurile celei mai sărate ape din lume, Marea Moartă, sare de baie naturală îmbogăţită cu minerale şi microelemente. Încă din antichitate a fost recunoscută acţiunea binefacătoare a băii în apa sărată. Sarea este un produs natural foarte bună pentru îmbăieri şi cu multiple proprietăţi. Dezvoltă un echilibru natural între substanţele minerale şi microelementele precum calciul, magneziul şi fierul. Pielea este stimulată si astfel va putea, datorită porilor să păstreze echilibrul mineralelor din corp.

Eu folosesc sarea astfel:
- în cada de baie pun 500 gr. în apa caldă şi las ca mineralele şi microelementele să acţioneze intens asupra pielii, preţ de 20 minute.
sau
- tot pentru îmbăiere folosesc un preparat din: 200 gr de sare, un pumn de plante macinate fin - galbenele, mentă, sunătoare, muşeţel ori numai una singură - ulei esenţial la alegere cateva picături.
sau
- scrub de baie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu