hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

vineri, 28 mai 2010

FIGURINE DIN SAPUN - cadou 1 IUNIE


Vine 1 IUNIE si pentru copii, de dragul lor le-am pregatit, niste mici sapunele care mi-au luat ceva timp, dar au meritat!
Baiatul cel mare a ramas cu gura cascata cand le-a vazut, a fost haios: m-a intrebat daca sunt bucati de ciocolata alba facute de mine?
Le-a luat, le-a studiat, le-a mirosit si raspunsul a fost clar: ti-au iesit si fara cacao, s-au intarit! ( el credea ca sunt bomboane toffifee)
Nu i-a venit sa creada ca este sapun, cumva a ramas dezamagit!
La baie o sa le dau pentru joaca 2 bucatele diferite, sunt micute si se consuma repede, ne vor ajuta sa scurtam timpul (cam acesta a fost planul meu) voi vedea!
Ingredientele sapunului sunt: unt de cocos si putin ulei de masline iar ca miros am pus ienupar- acesta mai aveam.
A iesit foarte tare compozitia, am turnat intr-o tava ca cea de prajituri, in strat subtire si am lasat la intarit, apoi am "decupat formele" din jucarile de construit ale celui mic iar la unele colturi le-am dat forme mai nastrusnice!
LA MULTI ANI, dragii mei!
O copilarie frumoasa va doresc, plina de surprize placute si frumoase, sa bucurati pe mami si pe tati, sa fiti iubiti, apreciati, respectati dar si voi la randul vostru sa faceti la fel, mult noroc in viata, sanatate si sa nu va mai certati!
Mami si Tati.

8 comentarii:

  1. La multi ani tuturor copiilor! Au o mamica tare atasata si plina de imaginatie. Cine stie, poate ma inveti si pe mine mici trucuri in realizarea unui sapunel :)

    RăspundețiȘtergere
  2. LA MULTI ANI si COPILASILOR TAI si la TOTI COPIII DIN LUME, DE MULTA SANATATE SA AIBA PARTE SI NUMAI BUCURII SA NE ADUCA!

    Multumesc pentru complimente, sigur ca te invat nu este mare inginerie, mai ales cand pui zambet si suflet iti iese "Garantat 100%".
    cu bine, clara!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana la urma cum ramane cu magazinul? ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. magazinul ca magazinul dar cred ca ma voi uita la stocurile de sapun:))
    te numesc sefa la departamnentul logistica iar sotul meu secretar, sa raspunda la telefoane si sa imi duca cosul de gunoi (el asta isi doreste)!
    este visul meu un magazin cu produse homemade.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai atunci "da Doamne!". Mersi si de job, deja nu mai fac fata cu asta actual. te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. or veni si vremuri mai bune...

    RăspundețiȘtergere
  7. m-ai uns pe suflet!
    lore!
    multumesc!

    RăspundețiȘtergere