hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

joi, 6 februarie 2014

SAPUN CU CATINA, MIERE SI DOVLEAC – emolient, hidratant si nutritiv










 SAPUN CU CATINA, MIERE SI DOVLEAC
Este in straturi nuantate in galben - mustar,   datorita  uleiului  de catina ce a contribuit la  culoare dar si la proprietatile acestui ulei minunat.
Dunga interioara este din propolis boabe, iar ca miros este inobilat  cu ulei de Monoi de Tahiti si ulei esential de grapfruit
Este un sapun prelucrat la rece facut  si conceput de propriile mele maini, din pasiune, cu drag si multa rabdare.  M-am gandit la  bebelusi,  pielea fetei  mai ales cea   uscata, sensibila, matura,  dar  si la gravide.

Ingrediente : unt de cocos, ulei de ricin,  ulei de palmier, ulei extravirgin de masline, ulei de ricin, ulei de catina, ulei presat la rece din dovleac,  ulei esential de grapfruit, miere, propolis, ceara albine, ulei de Monoi de Tahiti ( un ulei exotic obtinut prin macerarea florii specifice insulelor - gardenia).





3 comentarii:

  1. O reteta pe undeva...cantitati...nimic. Ma plimb de un sfert de ora pe toate paginile, dar nimic. Sau si aici e doar interes ?????????????

    RăspundețiȘtergere

  2. Ai putea încerca și acest săpun ce conține cătină, are multe vitamine și antioxidanți: https://www.organik.ro/igiena-personala/sapun-natural/sapun-natural-morcov-si-catina-jovis-homemade-beauty/activereferal-8d6b33a8f1befc79051dbe7499c9776b

    RăspundețiȘtergere
  3. buna Tina! nu este niciun interes aici pe blogul meu, doar pasiune. dupa cum vezi nu am nici o reclama!

    RăspundețiȘtergere