hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

joi, 13 februarie 2014

Nota 10! -COPILAS.RO-

Vreau  musai sa scriu mai detaliat  fata de postarea mai veche,  despre un site , un magazin on line  adevarat.
COPILAS.RO  - vind hainute pentru copii pt mamici - noi , solduri,  second hand, pentru toate buzunarele, in functie de tipul produsului.

 Adevarat  este :  m-au multumit de la  prima comanda!
Nu ma dau in vant cu magazinele pe net din cauza marimilor - pentru ca nu corespund deseori!
Stiu cateva marci  de care sunt sigura pe mine, atunci cand comand   , in rest sunt adepta  probat- placut - cumparat.

Deci cum va spuneam, mai sunt oameni pe lumea asta - de retinut ca mai sunt inca- care fac ceva si fac din tot sufletul lor! Asta se vede, se citeste , se simte. Se simte din fiecare cuvant scris pe pagina lor.

Saptamana trecuta  am asteptat cu nerabdare coletul si bineinteles bucuria a fost mare. Hainutele arata superb,  exact ca in descriere   parerea mea este  ca  arata si mai bine  fata de pozele  de pe site. Unele din ele sunt mai mari decat varsta mentionata pe produs, trebuie luat in calcul adevarat si asta,  pe mine nu ma deranjeaza  pt ca am 2 baieti si vor trece  hainutele de  la unul la altul... asa ca imi incanta ochiul sa i vad frumos imbracati, sa se aseze bine pe ei, sa fie calitativ in textura si croiala.  Asta apreciez la acest magazin,   stiu sa le trieze, stiu  sa descrie  fiecare hainuta in parte  ,  ca noua sa ne fie cat mai lejer cand comandam.

 Referitor  la ultima  comanda pe care o asteptam cu sufletul la gura, dupa muuuulte suciri de ale mele  si  recunosc ca le-am zapacit pe fete   ca pana la urma si eu m-am zapacit  -  chiar mie  mi s-a parut ca sunt deja penibila in incercarile mele  de a-mi finaliza odata, si odata  cosul!  Imi cer mii de scuze- pe aceasta cale...
 La capitolul transport si plata: le-am sucit pe fete inclusiv cu dorinta mea legata de  transport... (ca pana la urma au refacut si la transport - tot mie sa imi fie bine aa platesc eu mai putin sau chiar deloc-  MII DE MULTUMIRI! - pe acesta cale ).


Acum  vizitez acest magazin aproape zilnic, parca sunt dependenta...cel putin cand au rubrica de noutati ... imi clatesc ochii prin magazin, nu costa nimic!

Felicitari pentru idee, am fost un pic reticenta insa mi am dat seama ca mai sunt oameni care fac ceva placut .
Mult succes , asadar va urez pe mai departe! Impresia mea este una de nota 10.


Un comentariu: