hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

joi, 8 decembrie 2011

BALSAM DE PAR - super


Fooooooartttteeee bun!
Pentru parul meu ondulat (sotul meu imi spune intr-o dimineata: cand te-ai coafat??? - eu raspund: azi-noapte!!) din curiozitate m-am dus primul lucru la oglinda - nu am observat mai nimic de genul coafare, aranjare...dar nu a stiut el ca eu, cu o sera inainte mi-am dat cu aurul acesta pe par :)
L-a facut mai moale si mai usor de aranjat, iar dimineata imi dau cu o apa de par tip balsam fara spalare (http://pasiunideodinioara.blogspot.com/2011/03/balsam-de-par.html aici am scris de ea, apoi cu gelul de par ( aici am scris de el , http://pasiunideodinioara.blogspot.com/2010/11/gel-de-par-pentru-stralucire.html) si... gata.
Balsamul l-am facut din: ulei de orez, ulei de ricin, emulsifiant, apa din flori de portocal, acid lactic, keratina vegetala, ulei esential de ylang ylang. Imi aplic pe lungimea firului de par apoi stau cu el in cap maxim 10 min, dupa care urmeaza clatirea din abundenta.

4 comentarii:

  1. multumesc mult , beatrice! tu ma intreci, detasat!
    pa! si eu te pup , numai bine si sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Clara, cantitatile le ai urmat de pe situl emental. ro? felicitari ,faci lucruri super frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  3. anonim: da de pe reteta lor, numai ca pentru parul meu am pulsat mai mult ulei de ricin.
    multumesc pentru felicitari!
    numai bine.

    RăspundețiȘtergere