hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

miercuri, 12 ianuarie 2011

My perfect imperfection tag

Am preluat aceasta leasa de la ALINUTZA : http://savina-handmade.blogspot.com/, cu mare drag, era de saptamana trecuta, am intarziat; merg pe considerentul ca mai bine acum decat niciodata!
Asadar:
1. Enumara 3 defecte fizice, imperfectiuni care te deranjeaza:
- sunt scunda
- nu pronunt bine litera s, vorbesc "sasait", eu nu pot pronunta acel onomatopeu: psssssss. (deh, am si eu un defect!)
- am parul cret si asta: ma enerveaza des!

2. Numeste 3 calitati fizice, lucruri care-ti plac la tine:
- am buze mari
- am ochi mari
- nu am burta... sunt plata (dar fara lamaie)

3. Vorbeste despre ele exact de ce te deranjeaza/iti plac modul in care te fac sa te simti.
- sunt scunda?? as fi vrut sa mai cresc, dar si parintii mei nu-s inalti, asa deci...mostenitoare cu acte-nregula.
- sunt in mare criza de timp cateodata iar parul meu cret prinde posturi straine, trebuie de fiecare data sa-mi dau cu gel, daca nu, imi strica ziua!
Cel putin acum mi-am facut breton si daca nu-l fac cu placa imi sta de parca as fi coborat din varful dealului cu niste carlionti jalnici de neaspectosi si ...nu mai scriu ca ma enervez din nou pe ei...
- aaaa, de buze .... in sfarsit imi reveni zambetul pe buze! eu cand rad, rad: cu toata gura, buzele mari, cu dintii mei aratosi (perfecti...ar fi trebuit sa trec si dantura la punctul pozitiv!), consum rujul de buze destul de repede pentru ca "am pe ce"! ....
- nu am burta... pai m-a supt cel mic pana la 2 ani si o luna, asa ca m-a stors de toate grasimile ce le mai aveam...

4. Spune un lucru care iti place si un lucru care-ti displace la persoana care te-a tag-uit.
De ALINUTZA, numa' de bine...!
Stiu ca ma telepat cu ea, este o tipa care imi transmite numai energii pozitive atunci cand o citesc. Imi place! o apreciez pentru ce face si pentru perseverenta de care da dovada.

Cam acestea am avut de scris despre mine... va place , nu va place...asta sunt!

Dau mai departe, cu motivatiile de rigoare :
- scumpei si dragei : Catalina - cu blogul ei: POVATA! aveti aici:
http://site-lifecollage.blogspot.com/
- indragitei: Marilena din Viena - ne povesteste de una alta ... http://martinelacuisine.blogspot.com/
- scumpei si draga de ea: Adelina - asta entru ca a reluat scrisul, ne-a fost dor de ea si de blogul ei : http://zbor-catre-vis.blogspot.com/
- Clarrei: - mi-a ramas la inima si de ce nu: sa o cunoastem mai bine! aici adresa: http://clarra.wordpress.com/
- Kabea - pentru ca este o draguta, linkul este: http://coltpestritkabea.blogspot.com/, azi m-a onorat cu unt de cocos LA SUPER PRET DE 30 RON PENTRU UN KG, IN timp ce eu eram gata sa cumpar de la BIOMARKT, 250 GR cu 11 ron, asadar platem 44 ron 1kg! Multumesc din toata inima, Beatrice! si va mai spun ceva: are o fetita SUPERBAAAAA, ii scriam odata: cea mica este fotogenica ...in realitate este o SCUMPA in advaratul sens al cuvantului! Beatrice ma inscriu cu unul din fii mei la coada pentru Karina...

3 comentarii:

  1. Draga Clara,esti o dulce!Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si ma bucur ca am reusit sa ne cunoastem,Tie nu-ti place parul tau,ier eu il admir,e o frumusete.Eu am suferit mereu din cauza lui.Deci,facem schimb?Poti sa te inscri cu fiul teu,dar inca nu e coada,asa ca o sa fie primul,hi,hi....Poate se face coada in urma lui.
    Cat despre leapsa,imi pare rau,dar am scris si eu acum ceva vreme despre my perfect imperfection tag .Sper sa nu te superi.Te pup cu drag si-ti multumesc ca te-ai gandit la mine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca iti transmit energii pozitive; stii cum e cei cu parul cret vor drept si cei cu parul drept vor cret; pana in facultate mi l-am dorit cret, chiar voiam sa-mi fac permanent, apoi am descoperit ca e bun asa cum e se modeleaza usor si sta coafat, in comparatie cu cel alunecos; te pupic si iti doresc numai bine in tot ce faci si ce vrei sa faci!

    RăspundețiȘtergere
  3. beatrice: merci pentru complimente si mie imi face placere sa cunosc oameni "noi", din nou multumesc pt admiratia parului meu (mie mi s-a luat de el), apropos de coada la Karina : sunt number one - sa inteleg?
    ok, cu leapsa! pupici din inima, va transmit!

    alinutza: da, ai dreptate asa zc toate colegele mele... si eu iti transmit saluatri si pupici din inima!
    CLARA.

    RăspundețiȘtergere