hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

marți, 7 decembrie 2010

SAPUN MEDICINAL - ghimbir, carbune si catina


Ingrediente: unt de cocos, ulei de palmier, ulei de soia, ulei de masline, ulei de arahide, ulei de avocado, ghimbir pulbere, ulei de catina, carbune medicinal pulbere, ulei esentiial de pin, eucalipt, ylang ylang, vit A, foita de aur.

Sapun pentru pielea corpului cu efect nutritiv. Creat in special cu scopul de a se folosi in ranile cu vindecare lenta datorita ghimbirului cu efectul sau anticancerigen.
Ghimbirul stimuleaza circulatia periferica. Este un excelent tonic fiind indicat in bai entru circulatia sanguina deficitara si pentru sindromul de maini si pcioare reci. Innoblat la trace cu acesta pulbere, sapunul are rolul de a preveni cancerul de piele.
Uleiul de avocado este uimitor in ingrijirea pielii, ii ofera suplete si elasticitate.
Carbunele are proprietati calmante , cicatrizante, antiinfectios, curata in profunzime si detoxifiaza.
Pentru piele are rolul in tratatare eczemelor, urticariei si imperfectiunle de natura cicatricilor.
Catina are efect benefc asupra pielii datorita elementelor continute :Fe, A, E, K,C,D.


Asadar, l-am numit medicinal!

4 comentarii:

  1. Numai bunatati faci.M-ai omorat.Tu stii ceva de Yasmina?O sa mai deschida shop-ul,ca am vazut ieri ca i-ar a sters totul de pe blog.Te invit sa participi si tu la concursul pentru jucarii d-toys de la http://bblabord.blogspot.com/.M-am inscris si eu pentru Karina.

    RăspundețiȘtergere
  2. merci inca odata. la yasmina mi-am facut si eu o lista mare de comandat...dar tot urmaresc sa reinceapa , stiu ca nu mai poate onora este aglomerata dar poti lua legatura prin email, eu astept sa vad cam in ce bani "ma scald" si prin ianuarie , comand.
    merci de concurs, eu nu castig de fel ceva...

    RăspundețiȘtergere
  3. Bogat sapunel, ai pus si foita de aur, ea ce rol are ?

    Foita de aur de unde o cumperi ?

    RăspundețiȘtergere
  4. foita? doar asa ca aspect...
    nu are niciun rol, poate era mai bine sa o fi luat pe cea din argint. dar de!!

    RăspundețiȘtergere