hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

sâmbătă, 4 decembrie 2010

PARFUM HOMEMADEUn parfum facut de mine cu alcool, glicerina pura si uleiuri esentiale, perfect pentru aceasta vreme.
Pus intr-o sticla tot de parfum la care i-am scos partea pulverizatoare si am purces la creatie.
Pe cuvant: mi-a iesit un adevarat parfum ce imi "da aripi, gata sa zbor" ( stau mai mereu cu el in nas) este destul de puternic si miroase superb...
Uleiurle din compzitie sunt numai esentiale:
- vetiver
- melissa
- ylang ylang
- menta
- pachouli
- lamaie

8 comentarii:

 1. Clara, ce fel de alcool ai folosit si uleiurile esentiale le-ai pus dupa placul inimii sau ai gasit pe net ceva informatii ?

  RăspundețiȘtergere
 2. De cand am facut-o pe Karina,nu prea ma mai impac cu parfumurile,dar cred ca e deosebit la ingredientele pe care le are si oricum te cred pe cuvant.Faina si sticla.Pup cu drag.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce frumos !!!! La tine cam cat tine mirosul? :)

  RăspundețiȘtergere
 4. geta, alcoolul este de 90grade, iar uleiurile sunt pe note de varf, mijloc, combinate astfel incat IMI PLACE NESPUS DE MULT!
  daca il primeam cadou nici nu imi dadeam seama ca este cu esentiale, eu mi-am mai facut de mai multe ori dar ca acesta atat de reusit...
  o duminica frumoasa!

  RăspundețiȘtergere
 5. multam, beatrice!
  mai stiu persoane care nu se mai pot parfuma tot din acest motiv. sticla este de la un parfum vechi caruia am reusit sa i scot pulverizatorul!
  o duminica placuta!

  RăspundețiȘtergere
 6. merci, diana!
  mirosul tine maxim 3 ore!
  este natural...
  o duminica placuta!

  RăspundețiȘtergere
 7. Stiu, si la mine tot cam atata tine...Ma gandeam ca poate ai descoperit ceva truc ca sa reziste mai mult...o duminica frumoasa si tie :*:*:**:*

  RăspundețiȘtergere
 8. diana, acest parfum este al 4 lea combinat cu de toate ce se mai pune, ... naturale... , si acesta pe baza de glicerina mi a reusit cel mai bine:
  lichefiere, arome, persistenta, nu pateaza, puternic la inceput... AM TOATA STIMA PENTRU EL!
  Am gasit niste combinatii pentru parfumuri... o sa le fac postare, sunt extraordinare!
  numai bine!
  PS eu am parfumul in geranta , nu l mai scot si mai mereu cand imi aduc aminte ... puf, puf... imediat, este de ajuns sa l miros ca ma scoate din proasta dispunere, asta am observat...!

  RăspundețiȘtergere