hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

vineri, 3 decembrie 2010

SAPUN CU CAFEA - detoxifiant si imbietor


Un spumant relaxant, intr-o baie cu apa calda inhaland vapori de pin si portocala: FACE MINUNI!

Sapun imbietor cu cafea, spumos si "bulbucos" cu un miros irezistibl, pentru sarbatorile ce bat la usa.
Textura lui ofera un peeling adevarat pentru corp, eficient pentru celulita, curata pielea si indeparteaza celulele moarte. Cafeaua pulbere, prin continutul ei de cofeina ajuta la indepartarea celulitei.Este un sapun creat pentru stimularea circulatiei sanguine, find mai aspru la spalare, pielea devne neteda si inrosita. Cafeaua are efect regenerant si este recomandata oricarui fel de piele.
Ingrediente: unt de cocos, ulei de palmier, ulei de arahide, ulei de masline si ulei de rapita, cafea pulbere, scortisoara, ulei esential de pin si portocala

Scortisoara are rol antifungic si antimicrobian.
Uleiul esential de pin prin natura lui este decongestionant al cailor respiratorii, are actiune antiseptica, cicatrizanta si emolienta.

2 comentarii:

  1. Intersant!Am si eu unul,dar la mine nu se vede cafeaua cum se vede la tine!Parca ar fi bobite prin ea.Arata tare bine.Felicitari.Ce zici devremea asta,iarna cu tunete si fulgere?Te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci, este cafea yacobs, nu stiu ce sa zic, asa a fost in pachet... , dar stii cum miroase??? nu am cuvinte!
    de vremea asta? si sotul m-a intrebat acelasi lucru! de tunete si fulgere... eu am fost la servicu si nu am auzit nimic, suntem in plina vara cu temperaturi de iarna!
    cu bine

    RăspundețiȘtergere