hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

miercuri, 15 februarie 2012

SAPUN "IULIA" - emolient si extrem de hidratant, pentru bebelusi


Este un sapun creat pentru bebelusii PRINTI si bebelusele PRINTESE - de la zero luni, pentru mamici REGINE cu pielea sensibila, pentru copii, pentru pielea fetei. Este fotografiat cand sapunul avea 4 zile, este mai inchis pe interior in culoare - laptele si mierea puse in belsug isi spun cuvantul, iar in momentul taierii mi-am tinut rasuflarea :) cu un oftat pe directia de manuire a cutitului, nu am cuvinte sa-l exprim ; este un Extra - Super - Hidratanat care mi-a cam dat de furca la scoaterea din forma.
Nu stiu daca se simt ( ori daca se vad )chestiile astea, dar textura si mirosul parca sunt altceva, asa cum si bebelusii ce vor veni sunt unicati.
N-am prea avut rabdare sa nu -l tai, trepidam pe langa el mai rau ca pe langa un tort, parca l-as fi facut pentru prima data...

Impulsul de a-l crea mi l-a dat Iulia cu blogul: http://iulia4alfred.blogspot.com/, un blog pe care vi-l recomand cu caldura, o stiu de mai mult timp , de multe ori ma telepatam cu ea - asa mi-a ramas la suflet - o viitoare mamica tanara si bine documentata la capitolul sanatate, alimentatie. Bravo!


INGREDIENTE: uleiuri saponificate de: cocos, shea rafinat, floarea soarelui, masline , infuzie de plante: busuioc, galbenele si lavanda, lapte si miere din belsug , ulei de caise, unt de shea nerafinat, ulei esential de lamiie si lavanda.

Am pozat si un buretel de baie pentru bebelusi NATURAL, la cumparare este fooooarte tare ca o piatra ponce dar dupa primul contact cu apa devine EXTREM DE BLAND, exact pentru pielea bebelusilor.
Eu cu el ma demachiez impreuna cu putina spuma de sapun - si imi simt tenul ca de bebelus!

4 comentarii:

  1. WAWW arata super *REGAL* ce mai...
    imi place cum il modelezi deasupra foarte frumos munca asta chiar trebuie apreciata.
    eu te apreciez in tot ce faci!
    te pup succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. oooooo, multumesc cristina!
    cu multa placere trec imediat sa l ridic!

    RăspundețiȘtergere
  3. mtumesc pentru aprecieri cristina, nu e mare lucru cu modelatul mai ales cand faci cu mare drag. multa bafta in ceea ce faci si spor la vanzari!

    RăspundețiȘtergere