hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

vineri, 16 septembrie 2011

RIMEL - HANDMADE




Incercat si bifat!
Este realizat dupa reteta celor de la elemental.ro la fel ca si fondul de ten.
De notat este ca se poate jongla cu nuanta de negru, in sensul ca se poate ajunge de la un negru fooooarte inchis pana la un negru deschis (pamantiu) fara nici o modificare de textura sau fluiditate.
Merita facut cand vezi ce pui ca ingrediente si mai ales faptul ca este realizat hand made. Nu tine ca unul din comert, dar pentru cel mult 8 ore ma satisface din plin.
Inca ceva : odata ce mi-am frecat ochii, parca se evapora intr-o clipa, nu cade pe obraz dar se transfera pe maini destul de usor.
In rest... Incercat si bifat... De tinut minte!

4 comentarii:

  1. Wow, tu esti fenomenala, Clara! Felicitari pentru reusite! Nu m-as fi gandit vreodata ca s-ar putea face rimel hand made. bravo!

    RăspundețiȘtergere
  2. merci, merci frumos!
    iulia cam toate cosmeticele se pot lucra si acasa! si ce rimel mi-a iesit? mai greu cu ambalajul ca in rest devine o joaca!!
    numai bine, sanatate tie si burticii!

    RăspundețiȘtergere
  3. este dupa reteta celor de la elemental , dupa cum am scris la inceput. l-am mai facut si a doua oara dar nu mi-a iesit la fel, mi s-a parut cam onctuos!
    numai bine si toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere