hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

joi, 4 noiembrie 2010

GEL DE PAR PENTRU STRALUCIRE


Va prezint un gel de par pentru stralucire si styling care mi-a intrat la inima, pentru ca ma scoate in fiecare dimineata din < ra_at> sau mai bine spus anonimat...
Am un par ondulat si lung. Mai intai imi pulverizez parul cu apa de trandafiri ori salvie , apoi pun o picatura infima de gel in palma, imi netezesc palmele si trec cu degetele prin par la final. Avantajul: bucle chiar definite, rezistente 10 ore, nu inacarca parul si nici nu -l lipeste iar cel mai insemnat lucru este ca nu stau sa imi periez parul dimineata , timp care mi-ar lua 10 min.

" Producatorul scrie: gelul din gama LOGONA ofera flexibilitate, rezistenta, stralucire, si elasticitate buclelor. Contine extract hidratant de bambus .

IL IUBESC, miroase frumos, costa 25 RON si are 50 ml. Estimez ca imi ajunge 1 an, (daca nu -l scap cumva pe jos - sper sa nu cobesc, era sa se intample...)

2 comentarii:

  1. Stii cumva daca cei de la Logona au si spuma de par care sa dea ceva volum? Parul meu e foarte fin, moale si fara pic de volum, din cand in cand folosesc putina bere, dar parca as vrea si ceva parfumat frumos, fara chimicale :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Spuma de par nu stiu dar fixativ au la pret de aproape 50 ron. Ma interesez de fixativ si totodata de ingredientele continute.
    Cu multa placere!

    RăspundețiȘtergere