hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

duminică, 28 noiembrie 2010

DEO- ROLL - homemade, varianta II - REUSITA


Am preparat deo roll, din nou.
M-am gandit, am calculat, am refacut reteta cu gramajele ba micsorate, ba marite, am pulsat in bicarbonat mai mult si mai putin ulei. Rezultatul a fost uimitor, de fapt cred ca ceara are rolul cel mai important.
Sincer va spun ca imi place, imi place, imi place!

Intamplator la o farmacie, nu dau nume ( farmacie cu lant de magazine in toata tara) am ramas uimita ce am citit pe spatele unui deodorant ce scria mare, destul de mare : nu cotine aluminiu!
DAR, CONTINE TRICLOSAN, mai periculos ca aluminiu! Triclosanul este antibacterial, folosit foarte mult in cosmetica, asemenea pesticidului 2,4 D iar când a fost testat pe animale a fost găsit ca toxic pentru sânge, ficat şi rinichi. Pana la urma s-ar numi DEOROLL DE SINTEZA...


Haideti sa ne folosim de Darurile Domnului Date pe Pamantul Nostru! Nu ne trebuiesc mari cunostinte , mari documentari pentru a ne proteja sanatatea cea mai de pret la ora actuala! Ma rog, aceasta cere cunostere, interes si inca ceva: PASIUNE.
Sunt cam revoltata ... ma descarc, onoratii producatori chiar ne iau de prosti?

4 comentarii:

  1. si reteta care e? :D sunt super interesata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai ne cam iau,profita ba de ignoranta,ba de faptul ca nu ne informa si tot asa.Ma bucur ca ti-a reusit,am sa incerc si eu intr-o zi cu soare ,ca de cand zic....ehei cata vreme a trecut.Te pup cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. buuuun, dragele mele ma bucur ca sunteti interesate, scriu reteta pe blog acum!
    numai bine si aaaa....beatrice ai dreptate!

    RăspundețiȘtergere