hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

duminică, 21 noiembrie 2010

ABSORBANTELE NATRACARE



Scurt, clar si precis : nu imi plac!
Nu tin nici 2 ore, le-am folosit cam in a 5 - zi , a 6 zi. Pe ambalaj scrie producatorul multe dar n-or fi pentru mine. Ele arata bine, subtirele, au aripioare, se fixeaza bine, contin bumbac organic - sunt demne de laudat ...Am incercat si pe cele stil creion si tot asa putin tineau, de aceea m-am decis sa scriu. Voi de care folositi? Ma bate gandul sa imi cumpar o ... ( nu stiu cum ii spune, este de cauciuc si se goleste, se sterilizeaza... ah nu mi vine deloc in minte si nici pe google nu stiu sa cer cautare cuvant ... cred ca para ii spune? ma rog voi amana aceasta postare pentru una planificata , doar sa imi aduc aminte cum se numeste... Anul trecut era aproape 80 ron pe net la un magazin virtual din Sibiu... (tot nu imi aduc aminte).

8 comentarii:

  1. Banuiesc ca te referi la mooncup sau divacup. Si eu as vrea sa incerc asa ceva :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac...dar daca esti in ziua cea mai nasoala, foloseste-le pe cele de noapte, astea sunt mai de final. Am luat toate tipurile si ma declar multumita.

    Vezi ca cele de noapte sunt in pachet mare si sunt si destul de groase.

    RăspundețiȘtergere
  3. ah, simona iti multumesc mult... stiam eu ceva , i-am zis para!
    da, exact! mi-o doresc.
    numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Catalina, eu mi-am luat de pe net si am cerut informatii in prealabil si mi-au raspuns ca sunt pentru cele care au nascut , banuiesc ca la acestea s-or fi referit??
    merci de info, mai fac un pas catre acestea de care spui tu. imi doresc cupa asta ... se amortizeaza banii pe ea , fac un calcul pe 10 ani si ies super bine, ca mai mult nu cred sa mai am.....!
    numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu folosesc absorbante Bella. Un anumit tip cu ambalaj albastru au şi o urmă de bumbac în ele. :) Şi tampoane Jessa din DM. Am folosit şi Natracare şi am fost mulţumită. Dar tot tampoane, nu ştiu cum sunt absorbantele de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu le-am folosit si pe cele interne cu aplicator si fara, pe cele protej slip pentru tanga si mi-au placut.Am avut noroc pentru ca am gasit la un magazin care se inchidea si le vindeau f ieftin.Mi-au luat vreo 50 de cutii cu 30e..am acum pentru o gramada de ani.

    RăspundețiȘtergere
  7. stefania, un noroc mare ai avut!
    asa, mi-as mai lua si eu din fiecare pentru acele zile pe sfarsit, ca in rest la mine nu fac fata! incepusem sa fac un calcul mintal pentru cat iti ajung!
    numai bine si toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  8. Adelina, si eu le am incercat pe amandoua si cele de la DM parca au fost mai ok, erau ceva mai groase dar incomode rau, le puneam numai cand ma imbarcam in blugi!
    te pup!

    RăspundețiȘtergere