hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

luni, 23 aprilie 2012

SAPUN CU LAPTE - emolient , copii, piele uscata

Face parte din seria sapunurilor de martie , dar acum si-a indeplinit sarcina cu succes. Are mai mult de o luna si chiar nu s-a schimbat nimic la el ma refer la culoare chiar asa a fost de la inceput. L-am vrut mai alb, dar da bine si asa! Ca textura este extrem de matifiant iar dunga ii innobileaza aspectul, zic eu.
Este cu unt de cocos, ulei de masline, ulei de palmier, lapte de vacuta de tara (Runcu), ulei de ricin si unt de shea , ulei esential de lavanda si tamaie, un tar de albitura minerala .
Numa' bun pentru o piele uscata, sensibila , pentru copii , pentru mamici, pentru ca este un emolient si destul de hidratant!
. Am cautat sa pun ce-i mai bun in sapun, in familie avem o bebelusa care gangureste, numai ea stie ce! iar pe " drum " este un bebelus timisorean... asa deci, 'tusa Alina - va iubeste!
Fotografia aceasta este facuta cu soarele'n nori!

4 comentarii:

  1. Buna draga,
    Arata superb sapunelul sal foloseasca si bebelushi sanatosi!!
    te pup, numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte bine, iar combinatia dintre lavanda si tamaie este una dintre cele mai reusite! Foarte frumos!
    Pupici!
    natalia

    RăspundețiȘtergere
  3. mic: da imi place si mie, mirosul este unul mai copilaresc asa imi pare mie! oricum lavanda este super in mai toate combinatiile.
    numai bine!

    RăspundețiȘtergere