hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

duminică, 2 octombrie 2011

SAPUN " NATURA VIE" - reconfortant


Asa pe ultima 100 de m de soare tomnatic , am lucrat un sapun ( mai nostalgic - verdele este culoarea care ma defineste ).
Cu acest verde, ne mai intalnim in primavara.
De ce sa nu ne bucuram de el si acum si la iarna ?
Este un reusit - zic eu - imi place stropul de negru ce imbratiseaza cele doua nuante de verde cu efectele sale : emoliente si reconfortante.
Contine spirulina si argila neagra, unt de cocos , ulei de seminte de struguri, palmier, pulbere de menta , ulei esential de menta, ulei esential de pin si ceai verde innobilat cu unt de cacao si ulei de struguri - pentru continutul bogat de vit E necesara pentru fineatea si fermitatea pielii. Conceput cu o destinatie precisa : SAPUN DE CORP CU AER DE FRESH.

2 comentarii:

  1. pe cuvint ca arata super fain imi place culoarea lui mult de tot =) FELICITARI!
    eu mam gindit la tot ce as putea folosi sami iasa cul asta dar.....in zadar si chiar nas adauga cul pudra. tie ti la colorat spirulina? tot degeaba pt mine ca aici la noi nu gasesc asa ceva hm...
    ps.cred ca am sa te rog sami spui cum adaugi argila am cerut de la cineva sami trimita din ro (daca vrei)mersi mult

    RăspundețiȘtergere
  2. merci cristina!
    trebuie sa gasesti la farmacii, spirulina sau daca vrei site-uri de pe net si faci comanda!
    sigur, argila o adaugi impreuna cu uleiul de hidratare la sfarsit (eventual le amesteci bine impreuna pana le pui in toata compozitia) uleiul esential daca il torni odata cu argila o sa tina mai mult mirosul pentru ca argila este o baza buna pt esentiale. Eu sunt fana argilei.
    numai bine!

    RăspundețiȘtergere