hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

joi, 6 octombrie 2011

SAPUN " VESTESC IARNA! " - abraziv usor, anticeluliticUn sapun alb, alb cu tapioca si menta, un abraziv "placut" si hidratant destinat cu precadere pielii soldurilor unde capata cel mai mult aspectul de "tapioca". Celulita bate-o vina!

Ingredientele: unt de cocos, ulei de orez si ulei din seminte de struguri, sare cu minerale din Marea Moarta, argila verde, tapioca, ulei de menta. Uleiul de struguri contribuie foarte mult la mentinerea fermitatii si tineretii pielii.
Tapioca ofera abraziune, asigura un excedent de amidon facilitand absobtia excesului de grasime si previne deshidratarea pielii .
L- am incercat de cateva zile, seara de seara si chiar imi place TOT la el, dragul de el!
Finut , spumos, abraziv usor, precede epilatul (asa l-am incercat prima data), bulbucos , hidratant si chiar pe post de maseur - vorba lui fi-miu!!
Eu l-am perceput ca un sapun 3D, in relief cu ceva creste ( de munte) ce dau efectul acesta de abraziv.

L-as fi vrut intitulat poate altfel : iarna ori sapunul nins pentru uleiul de menta asemeni recelui ori ghetii dar nu m-a lasat fi-miu cel mare. Am facut ca el deoarece atata a trepidat pe langa mine : sa fac cum zice el, de ce nu fac asa? sa mai pun miros, sa nu -i pun capac, sa... si ... sa... !?!? pana la urma macar titlul sa -i apartina lui, sa-l incante !

2 comentarii: