hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

sâmbătă, 18 iunie 2011

Capsuni congelate

Pentru la iarna vreau sa am cat mai multe fructe de vara, pentru diverse dulciuri si inghetate. Asadar am inceput cu aceste capsuni, dupa ce le-am spalat apoi au trecut la scurs, le-am pus in tavita de cuburi de gheata resectiv in vas termorezistent cu foaie de copt pusa intre straturi . Au stat asa o noapte la congelator dupa care am adunat una cate una incet sa nu se rupa si le-am pus in pungute pe cantitatile dorite.
Eu le-am vrut pentru pandispan cu capsuni, tarta cu capsuni si de ce nu inghetata de capsuni cu iaurt si coniac.

4 comentarii:

  1. Faină ideea cu tăvita de cuburi. Îşi păstrează fructele forma. Eu am congelat doar zmeură zilele trecute. Mai trebuie să pun ceva fructe. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. adelina, am si zmeura congelata, pusa precum capsunile. banuiesc ca pentru prajituri cu fructe la iarna le ingheti, nu???
    se pastreaza bine, asa!
    mai vreau sa incerc sa le deshidratez, la aparat.
    numai bine!

    RăspundețiȘtergere