hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

vineri, 18 februarie 2011

DISTRUGĂTOAREA DE ROBOŢI (din bucucătărie, nu din Star trek :))






După ce am distrus un robot de bucătărie Philips, am concluzionat că nu pot supravieţui fară o ustensilă de genul acesta. Nu vă spun cum l-am stricat (pentru că a trebuit să ridic din umeri in fata soţului cam 1 m), oricum e foarte simplu, in câteva secunde poţi spune adio la cateva milioane bune. Aşadar achiziţia (noua victimă cum ar spune cineva) a sosit cu ceva întârziere, dar niciodată nu e prea târziu.

Face cam de toate, numai că nu spală, nu aspiră, nu calcă... in rest e pe suflet. Surpriza mare va fi la vară când voi separa roşiile de seminţe si pieliţe... acolo să vad ce punctaj îi dau...
În rest... el să mă ţină şi eu pe el ... sănătoasă să fiu, că magazinele sunt pline !

6 comentarii:

  1. Sa-l stapanesti cu placere si sa te tina cat mai mult.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Sa-l folosesti sanatoasa, Clara! Eu nu am robot de bucatarie...in schimb am 2 blendere, 1 mixer vertical, 1 robotel mic Robochef( de care sunt incantata maxim, nu l-as da pe niciunul)si un storcator de fructe care ma satisface din plin. Vroiam un Kitchen Aid, dar nu l-am gasit in Romania si am vrut sa-l inlocuiesc cu Kenwood...stii care, e la mine pe blog...dar inca nu m-am hotarat din lipsa de spatiu. Acum daca ma mut...vreau sa imi achizitionez un robot care sa-mi taie legumele in toate modurile...ca trec pe macare raw.

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc, Catalina!
    cred ca un mixer mi-as mai lua si eu, chit ca am acest robot, iar blendar am si eu tot 2 , unul pt sapun, unul pt bucatarie. Am urmarit discutia la tine cu robotul, m-am minunat de el dar mie personal am simtit ca ma depaseste si nu amortizez banii:)De taiat in toate modurile este razatoarea borner, sau la acesta al meu trebuie sa fac comanda separat la firma mama de acel optional care taie legumele in patratele de 4 cm sau 8 cm.
    raw: eu am experimentat pe propria mea piele si imi merge foooarte bine dar din cand in cand parca vreau si ceva "ne-raw", mai ales ca sunt si copiii. M-am educat sa zic asa prin a tine cele 4 posturi pe an, cele 2 zile pe sapt de post si vreau sa iti spun ca este o descarcare sufleteasca si o "mangaiere " pentru intestinele mele de am ajuns sa imi doresc sa vina mai repede ziua de post. da, nu este raw...dar e totusi un pas facut din suflet ( deocamdata).
    numai bine si ramane sa te muti sa vina si robotul, nu??
    pa! m-am amuzat cu zilele acelea de nastere , la tine am dat-o in bara:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pfff, iti scrisesem un carnat de mesaj...si nu stiu ce s-a intamplat, nu s-a trimis? s-a trimis?

    RăspundețiȘtergere