hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

luni, 22 decembrie 2014

SARBATORI, CRACIUN 2014

Imi este tare dor de blogul meu, mai trec din cand in cand , imi aduc aminte de avantul meu si ce imi doream sa fac... Pur si simplu momentan sunt doar in treacat aici din LIPSA TOTALA DE TIMP.
Simt ca totusi eu sunt vina, in sensul ca nu ma pot organiza si punct.... Pe partea cealalta imi spun ca daca fac un lucru sa il fac cu folos , cu drag,  cu suflet deci... si acest scris mi l doresc la superlativ! Nu pot sa scriu repede , repede si pe urma sa constat ca nu imi place nimic .  Deseori ma apuc de scris , nu mai pot continua si se finalizeaza cu sters..

Am atatea de postat, sapunurile mele imi spun ca nu mai au " imaginea" de care au avut parte celelalte... !!
Imi compun retetele, mi le schimb in ultima secunda- asa sunt eu, le  ajustez, le innobilez, le vrajesc, le admir, le transmit toata energia mea, le iubesc , vorbesc cu ele. Asta ma defineste!
 Cel mai sublim moment este acela cand le tai...!! Sunt cea mai fericita!!! Simt ca nu traiesc degeaba... fac ceva , acest ceva este unic  si este al meu!!
 Singurele lucruri bune din viata asta a mea,   sunt :  cei 2 copii ai mei  si acest blog( al treilea copil al meu) la pachet cu aceste creatii numite sapunuri  .

Acum in prag de sarbatoare mi am adus aminte ca nu am pictat anul acesta nimic- imi pusesem in gand ca primordial  in timpul meu al anului 2014 sa fie si aceasta pasiune- nu o sa treaca pe langa mine chiar asa fara niciun rezultat... dar mai vedem.
Sunt  impacata sufleteste ca  timpul meu este investit copiilor, nu imi pare rau - alerg  in fiecare zi pt diferite destinatii pentru ei , ii sorb din ochi , stau cu ei, timpul dedicat lor imi este mie hrana... nu imi mai trebuie nimic!

Pana ne citim data viitoare , va spun LA MULTI ANI, SARBATORI FERICITE, UN CRACIUN FERICIT CU MULTE BUCURII SI IMPLINIRI!!
CRACIUN 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu