hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

joi, 20 martie 2014

ULEIUL DE OREGANO FORTE - util, nelipsit

Ulei de Oregano salbatic Forte 75% Carvacrol 15 ml


De uleiul de oregano am vrut din iarna trecuta sa scriu despre el, acum ca a trecut si aceasta iarna,  nu mi-a lipsit din casa .

Atunci cand simteam  ca e  "pe drum"  vreo  raceala ,  la mine sau  la ai mei  , administram cate 2 pic intr-o lingurita de miere timp de 3 zile si cam   atat ... atat si  asta cu raceala!

In prospect scrie ca cercetatorii britanici au comparat actiunea acestui ulei cu cea a 18 antibiotice ( cele mai versatile).
Contine carvacrol 75% pentru 15 ml - subsatnta puternica antivirala , antibacteriana si antifungica naturala.  Aceasta substanta inhiba raspandirea bacteriilor , stafilococul auriu, parazitii intestinali, candida, salmonela, virusuri.

Se foloseste si extern pentru furuncule, intepaturi, psoriazis  se aduga cateva picaturi pe zona si se acopera cu un plasture.
Pentru gingii in caz de infectii se pun cateva picaturi pe periuta de dinti. Pentru par se adauga cateva picaturi de ulei in samponul de par .
Este produs in Canada, l-am achizitionat de pe net. Il comercializeaza o firma din Brasov. pretul este de 80 ron pt 15 ml - dar isi face treaba.. merita cu varf si indesat , cel putin alor mei... ca o manusa!
M-am zgarcit sa pun in sapun, acum mai  am mai putin de jumatate,   daca imi va  ramane  voi folosi cu siguranta prin vara la o transa de sapun sau apa de gura. 


N.B. poza este de pe pagina celor care il comercializeaza.  Au prospectul forte complet , eu am scris la ce mi-a fost util mie, il consider nelipsitdin casa,  fiind la a 4 sticluta cumparata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu