hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

luni, 28 martie 2011

SAPUN CU TRANDAFIRI -


Cu: unt de cocos, ulei de palmier, ulei de masline, ulei de floarea soarelui, ulei extravirgin din germeni de grau, petale de trandafir imbibate in ulei esential de trandafiri.
Un sapun bland cu pielea, mai soft, ferm si spumos peste masura. Este procesat prin metoda " la cald" iar mirosul persista timp indelungat chiar odata ajuns " foita"!
Incercat si folosit de 3 saptamani : OK!
Are o culoare usor galbuie si untos, emolient in contact cu apa.

2 comentarii:

  1. De cand tot zic ca fac si eu unul si nu mai reusesc...Imi plac trandafirii si-am sa vin sa fur petale de la tine,hi,hi,hi...Vezi ca ai primit ceva de la mine http://coltpestritkabea.blogspot.com/2011/03/premianta.html.
    Pupilici.

    RăspundețiȘtergere
  2. multam betrice, te invit la vara la trandafiri la mine, am pus in primavara asta 3 trandafiri! (adica nu eu am pus, sotul!)

    RăspundețiȘtergere