hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

miercuri, 9 martie 2011

DEO ROLL LICHID



Un deo roll cu adevărat eficient şi vă scriu cu o mană pe inimă: este EXTRAORDINAR ÎN MIROS ŞI EFICACITATE. (nu mă mai satur să-l miros)
Deci:
# 5 lite de bicarbonat
# glicerină - 15 ml
# apa distilată - 25 ml
# gumă xantan
uleiuri esenţiale de lime, lemongrass, chiparos, palmarosa
# 10 picături de ulei de gălbenele - (cicatrizant în perioadele de post epilare)

Îl iubesc ! (Recipientul este unul "surogat").

Al meu soţ, în fiecare dimineaţă s-a obişnuit să mi-l ceară. Habar n-am cum l-a găsit pt. că îl aveam intr-un loc mai dosit, in baie. Cum nu puteam să-l refuz, m-am gandit să-l chestionez, mai ales că este un mare consumator de deo rolluri no name, iar pentru el cea mai mare calitate este preţul cât mai redus, restul nu contează :
- "Cum ţi se pare deo roll -ul ?"
- "E OK dragă, cât a costat ? Să faci unul bărbătesc. " Normal că nu i-am spus cât a costat, dar dacă a spus că e OK, înseamnă că e super. Mă aşteptam la obişnuita mormăială: "Sper să rămân cu pielea întreagă"

2 comentarii:

  1. Ha,ha,eu in locul tau il puneam la plata!Spor la treaba.E cel pe care l-am mirosit si eu?Ala mi-a placut pentru aroma proaspata.O zi frumoasa si la multi ani pentru ziua de ieri.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. beatrice: da este acela care l-ai mirosit, merci frumos. multumesc pentru urare la fel si tie, la multi ani!

    RăspundețiȘtergere