hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

luni, 14 martie 2011

APA FLORALA DE TEI SI LAVANDA

Mi-am facut din nou apa florala cu iz de tei ( de data aceasta) si lavanda. Am pus tei deoarece am citit multe despre el si tinand cont de aceasta vreme este numa' bun teiul.
Au rezultat 400 ml din 2 litrii de apa distilata, preparata ca cea dinainte:
http://pasiunideodinioara.blogspot.com/2010/12/apa-de-fata-cu-iz-de-lavanda.html, mai putin glicerina si panthenolul la care am facut "pas" de data aceasta pentru a testa si asa simpla ( am deveni totodata si o econoama).
Destinatia apei este pentru a-mi pulveriza fata, este pentru dimineata asa fresh si rece scoasa din frigider . Nu ma sterg o las sa imi intre in piele mai ales ca eu am un ten uscat (cred ca ca mai am putin si -i spun alipic sau deshidratat). Nu-i totuna! Dar parca la mine amandoua se imbina.
Asa deci, dupa un refresh la prima ora (chiar inlocuie cu succes cafeaua), la serviciu cu mine!
Ce somaj? Ce disponibilizari? Traiasca JOBUL si eu pe lanaga el!

Oare ce o avea apa asta cu serviciul meu??? Am deviat de la subiect dar mi s-a cam luat... ( de ... "vremea" asta).



PS : Tanjesc dupa un soare ca ieri, sa ne incalzeasca sufletul, ochii , sa ne bucurie inima. Alta viata... M-am tot gandit la cei din Japonia si ma doare enorm.... numai Dumnezeu stie ce-o mai fi .

CHAR AM DEVIAT DE LA SUBIECT, SUNT BULVERSATA

4 comentarii:

  1. isi pastreaza si mirosul hidrolatul de tei?

    RăspundețiȘtergere
  2. Faina apa ta.Se simte si aroma de tei?
    Cat despre japonezi sunt tare greu incercati de soarta si sincer i-am plans si deplans,e groaznic si inca e prea putin spus.
    Lasa ca e bine sa ai servici,chiar daca tu vrei "concediu".Te pupic.

    RăspundețiȘtergere
  3. lore, chiar cel mai bine si-l pastreaza decat lavanda sau menta.
    o seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. beatrice, este destul de profund mirosul imi lace foooaarte mult, cred ca este cea mai cea apa de pana acum. si eu sunt bulversata de ceea ce se intampla in japonia, cat despre serviciu... am mai vorbit noi..., ce concediu?? eu vreau sa ies la pensie!
    o seara buna!

    RăspundețiȘtergere