hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

sâmbătă, 25 septembrie 2010

O SURPRIZA MAAAAAAREEEEEEEE...


Incep cu o mica introducere, azi este sambata... o zi mohorata,ploua mocaneste este frig si intunecos. Sculandu-ma dis de dmineata (pentru ca ceasul din burta fiului cel mic "SUNA" la fix) hop pe net, pe blogul meu si pe celelalte bloguri de suflet din listuta mea, pe adresa mea de prieteni....pe tot ce inseamna INTERNET. Ma simt ca un leu in cusca: la serviciu este criza - PA INTERNET, acasa cand ajung nu stiu ce sa fac mai intai, copiii se ciondanesc, trebuie sa manance, am lectii de verificat, de negociat, de planificat, pentru ca trebuie, TREBUIESC MULTE!
Imi rezervasem si eu ora mea de suflet, seara, dupa ce adorm copiii dar am taiat-o de pe lista, cand am adormit cu capul pe masa intr- o seara, trezindu ma pe la ora 1 noaptea.
Ma gandesc de multe ori, oare ce mai fac fetele mele??? despre voi este vorba! oare ma mai "telepatez" cu cineva (mi s-a intamplat des), Lore cu forumul ei, cu noutatile despre sapunarit, imi sunteti dragi si sunt dependenta de voi, de blogurile voastre de parerile voastre - care imi dau aripi!

Asadar, cum spuneam adineauri ( ca am deviat de la subiectul princial) azi am dat peste blogul CLARREI, care m-a UIMIT ! pur si simplu am ramas cu gura cascata ( de fericire), FARA CUVINTE!
PUTETI CITI AICI PE BLOGUL CLARREI http://sinsdesign.wordpress.com/2010/09/21/pasiuni-de-odinioara-un-blog-cald-si-natural/
ITI MULTUMESC DIN TOATA INIMA PENTRU APRECIERE!
O ZI FRUMOASA VA DORESC, ASA CUM O SIMT EU!

sursa foto: www.121.ro

2 comentarii:

  1. Draga mea, ma bucur ca te-a facut fericita articolul meu. Ca o paranteza, blogul Sinsdesign este al unei bune prietene, cu care colaborez - scriu articole si acolo, iar blogul meu personal este acesta: http://clarra.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  2. da, surpriza neasteptata!
    aha,acum intru si acolo!
    cu multumiri, clara!

    RăspundețiȘtergere