hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

duminică, 19 mai 2013

Ce mai fac?

HRISTOS A INVIAT!
Poate va intrebati,  ce mai fac?
Fac  deseori sapun - 4 transe odata, nu le-am mai  postat pentru ca sunt vandute deja, dar nici timp nu mai am sau cred ca m-am dezorganizat putin in administrarea timpului. Chiar ieri am invatat o colega sa faca si ea sapun pentru ea si prietenii ei si pentru toata lumea daca doreste - pentru ca este loc sub soare pentru toata lumea!
Merg la serviciu INCA,  ( simt o schimbare!!! ma paste cat de curand,   dar  zic simplu in mintea mea:  un sut in ..., un pas inainte! ).
Astept cu nerabdare serbarea celui mic la gradi-  absolvim un ciclu,   speram sa primim si diploma,  coronita sigur   voi comanda - chiar daca nu este nevoie. In toamna mergem la scoala la pregatitoare - personal o vad destul de benefica (dar nu stiu cum voi proceda cu el la sfarsitul programului ..??!?!?!? este o mare enigma- timpul le va rezolva pe toate.). Astept sfarsitul de an scolar si  pentru baiatul meu cel mare, tremina cu bine clasa a V a, 10 pe linie.  Amtot stat cu gura pe el,  pentru  un inceput de gimnaziu sunt super, extra  multumita! Doamne Ajuta si multumesc Doamne!

Curatenie, mancare,  calcat, gradina (mai putin din maini dar  mai mult  din gura   ca asa zice sotiorul), aranjat flori, mi-am pus diverse plante mai deosebite: oregano, coriandru, lavanda, galbenele, ceapa ciorii, leustean, cimbru, tarhon, trandafiri, catina, .. pentru mine sunt un mare lucru deoarece o parte din ele vor intra si la sapun.
Si astea imi ocupa tot timpul!

Cad franta seara de oboseala,  dar  nu ma plang --- datorita acestor fapte dorm extrem de bine, ma simt odihnita dimineata iar acest lucru ma face fericita pentru a doua zi!
 MULUMESC DOMNULUI PENTRU TOT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu