hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

vineri, 30 martie 2012

LEAPSA PRIMITA SI DATA MAI DEPARTE

Am primit de la http://myhandmadecreation.blogspot.com/( nu i stiu numele) al carei blog l-am tot citit de 3 zile cu mare placere, leapșa - câte ceva despre mine.
Iti multumesc frumos si ma bucura faptul ca te-a dus gandul la mine.

Săptămâna trecuta, cel mai mult am cheltuit pe impozit la casa si hainute pentru cel mic.

Daca as castiga maine 10.000 de euro, mi-as finaliza designul la casa si mi-as lua un smart (automobil).

Reteta mea preferata, din cele extrem de ieftine, este supa crema cu crutoane pe care toti ai mei o savureaza.

Distractia mea preferata, care nu implica cheltuieli, este sa prepar cosmetice, mai ales sapunuri, sa pictez, sa aranjez hainele in dulap; scrie ca nu imlpica cheltuieli: la cata pasiune pun in cosmeticale, pentru mine nu este considerata cheltuiala, o iau ca o iesire din anonimat.

Voi considera saptamana aceasta un succes pentru blogul meu daca, cititorii mei ar simti un dram de mangaiere a sufletului din ceea ce prepar.

Daca ar fi sa fac o cheltuiala mare si nu neaparat necesara, mi-as cumpara un trenci de la zara, negru ori lila ori verde kaki - dar nu gasesc marimea xs

Cand eram copil, visam sa fiu o creatoare de ceva! adica ceva -ul asta implica: foarfeca, pensula, stilou sa scriu cat mai frumos. Acum sunt economista si imi pare rau ca nu m-am facut ori chimista, ori farmacista ori cosmetician - biolog.

Dintre mere si pere, imi plac merele.

Intre ghiocei si zambile, pe amandoua

Banii reprezinta pentru mine calmitate la patrat. Daca ii am, ii cheltui repede, cand raman fara , imi spun mereu : eh nu prea mai am, lasa ca ma descurc si cu astia, ii impart pe prioritati dupa care ma AUTOEDUC: SANATATE SA MI DEA DOMNUL, NU BANI! asta pana iau salariu (odata la 2 luni)

Cam asta e. Acum trebuie sa o dau mai departe, la 5 persoane, acestea trebuind sa o dea mai departe la 5 prieteni spunand de unde au primit-o.
Voi da mai departe leapsa, unor persoane dragi mie si ale caror bloguri le urmaresc cu mare drag:

LIGIA: http://ligiapop.com/
RALUCA http://mateicelmic.blogspot.com/
GETA http://naturalemaibine.blogspot.com/
SIMONA http://www.sfaturilebunicii.ro/
CRISTINA http://cristina-masannat.blogspot.com/

8 comentarii:

  1. Frumos,am mai aflat cate ceva despre tine:)
    La capitolul' cand eram copil', sunt de acord cu tine :)
    Bafta
    Natalia

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc, natalia!
    numai bine si tie multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca ai preluat leapsa. eu te urmaresc cu mare placere de ceva timp, pe blog, pe facebook si pe mail :D. Si pentru ca ai spus ca nu imi stii numele, eu zic ca ar fi cazul sa facem cunostinta. Eu ma numesc Mihaela si pe blog sunt mb09 sau myhandmadecreation.

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc mihaela!
    pe facebook nu exist . da, am cautat pe blogul tau de nume si nu l-am vazut.., imi pare bine de cunostinta!
    numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Clara am sal preiau cit de curind. si sa inteleg trebuie sa scriu cite ceva despre mine?
    iti doresc numai bine si un sfirsit de saptamina placut!

    RăspundețiȘtergere
  6. da, cristina ... in mare !
    multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar dacă nu mă înscriu în lista ta de prieteni, mi-am permis să dau copy/paste la „tipizatul” tău – e ca în testele psihologice în care ei îţi pun doar prima jumătate a frazei, urmând ca tu să completezi …..cum ştii mai bine.
    Aşa că…….
    Săptămâna trecuta, cel mai mult am cheltuit pe uleiuri esenţiale, baze de săpun şi diverse alte uleiuri (palmier, cocos, turte de măsline) pe care le voi folosi într-o zi, ştii tu la ce.Shtttt!

    Daca as castiga maine 10.000 de euro, i-aş depune la bancă şi m-aş gândi lung şi bine ceaş face cu ei. Proiectul la casă e terminat, doar că o minunată instituţei a statului mi-a oprit lucrarea la casă, pentru un proiect de pe vremea lui Ceasca – am deja parterul făcut şi închis şi mă doare sufletul de fiecare dată când mă duc să o văd.

    Reteta mea preferata, din cele nu chiar extrem de ieftine, este ciorba rădăuţeană, pe care aş mânca-o în fiecare zi.

    Distractia mea preferata, care nu implica cheltuieli, sinceră să fiu, nu ştiu care este. Îmi place orice este creativ şi să îngrijesc tot ce este viu. Motiv pentru care ce visez noaptea pun în aplicare ziua, pentru care mi-am transformat sufrageria în grădină botanică şi holul în minigrădină zoologică (doar peşti şi nimfe – Ricky şi Bella) şi să dansez cu draperiile trase.

    Voi considera saptamana aceasta un succes pentru blogul meu daca, cititorii mei ar simti un dram de mangaiere a sufletului din ceea ce prepar. Cititoarea ta – care tinde să devină una dintre cele mai înfocate – te consideră sursa ei de inspiraţie pentru tot ce a experimentat şi va experimenta de acum înainte. Şi apropo, se simte că tot ce scrii şi tot ce faci e din suflet. Poate e o prostie ce spun, dar, asta este energia (+ sau -) pe care o simt venind de la tine atunci când îţi citesc minunile ieşite perfect sau mai puţin. Din punctul tău de vedere.

    Daca ar fi sa fac o cheltuiala mare si nu neaparat necesara, mi-as cumpara o pereche de ochelari de soare de fiţe pe care aş da maxim 500 ron. Dar la cum mă cunosc, asta nu se va întâmpla niciodată.

    Cand eram copil, visam sa fiu mămică de gemeni.La propriu. Din păcate încă aştept. Măcar unul, nu mai zic de doi.Şi nu glumesc. Iar în plan profi, întotodeauna mi-am dorit să mă fac doctor veterinar. Am sfârşit prin a termina dreptul.

    Dintre mere si pere, imi plac merele. Şi mie.

    Intre ghiocei si zambile, ghioceii. Parcă sunt mai fragili. Când eram mică, celor care erau murdari de noroi le făceam băiţă şi îi culcam înveliţi,pe pieptul meu. Ca să se simtă în siguranţă.

    Banii reprezinta pentru mine siguranţă. Când îi am, mă simt liniştită. Chiar şi când se împuţinează.

    RăspundețiȘtergere
  8. hai ca am pierdut raspunsul..

    cristina draga de tine, ti-am citit comentariul de 2 ori, chiar m-ai facut fericita, in adevaratul sesn al cuvantului!
    TE DECLAR OMOLOAGA MEA! ne asemanam sa sti, din ce am citit aici. Mai ales ca sunt sursa ta de inspiratie - iti doresc ca bunul D zeu sa iti calauzeasca pasii in tot ceea ce faci si sa reusesti!
    pentru ca se simte ca faci din suflet!
    am mai spus . daca nu depui un dram de daruire, nu o scoti la capat- iar finalul este dezamagitor! La tine ACEST LUCRU NU ESTE VALABIL!
    ma bucur enorm pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ai scris! iti doresc o sapt linistita si multa impacare!

    RăspundețiȘtergere