
Mi-a facut Catalina o pofta de inghetata cu afine, postata pe blogul ei: http://life collage. blogspot.com;
(nu reusesc sa ating o performanta in calitatea pozelor, va rog sa nu le bagati in seama pe ale mele, va indrum catre pozele Catalinei pt a inghiti in sec)
Sambata seara am incercat sa o transform intr-o inghetata de post, astfel:
- 1 plic budinca alnatura cu vanilie
- 700 ml lapte de soia cu vaniliie
- 500 gr de afine
- 3 linguri de miere
- 100 gr alune de padure fulgi, neprajite
Mai intai se prepara budinca din laptele de soia si praful de budinca.
Se da la rece dupa care se adauga afinele si mierea se amesteca mereu pana se incorporeaza. La sfarsit se pun alunele.
Se da la congelator 2 ore dupa care se scoate si se amesteca la robot pentru a nu se forma ace de gheata, lucru executat de 2 ori.
Duminica dimineata am servit o inghetata pe cinste: baiatul cel mare mi-a spus:
" mama, de ce nu m-ai anuntat ca avem o specialitate rece nemaintalnita....!"
Cred ca si a ta a fost minunata, asa-i?
RăspundețiȘtergerecatalina
RăspundețiȘtergereda, a fost buna si "usoara"!