hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag

Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!

Si nu numai ...

PRIETENII MEI

marți, 22 martie 2011

CHEC DIN PIEPT DE PUI


Chiar daca suntem in post, pentru copii mofturosi cum au devenit ai mei, este un bun prilej de a le dezvalui " cum si ce se mananca in ... MAROC, RUSIA, ELVETIA... si nu mai stiu ce tari le-am mai spus ... ca de ... pentru a nu-si " bate joc" de acest deliciu, le-am inventat si un titlu: " TARTINE MAROCANE".
Am taiat cate o felie si am asezat-o pe o rondea expandata de orez, le-am dat la cuptor pt 2 min si gata! Au cerut si a doua sarja! Reteta este luata de pe blogul:
http://adamache-laura.blogspot.com/2008/04/chec-picant-din-piept-de-pui.html

Am vazut ca Laura a pregatit acest chec de revelion si intradevar isi merita locul pe masa cu acest prilej sau pentru onomastica, este altceva...! E tare bun, nu contine faina, este deosebit si usor la digestie.

4 comentarii:

  1. Dupa cum vad te-ai pus serios pe treaba.Felicitari,arata bine si sunt convinsa ca e si gustos.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. mama mia .... asa ar zice Edi al meu :)
    pup

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar deosebit checul dar ce sa ma fac cu mofturosii mei, trebuie sa inventez ceva pe moment!
    numai bine, alinutza!

    RăspundețiȘtergere
  4. beatrice: pai am incotro? trebuie sa fac ceva din carne astfel incat sa o manaince!
    te pup ! aa si pe Karina!

    RăspundețiȘtergere