hobby, pasiune, curiozitate, lucruri făcute pe îndelete, aduse în casa mea cu mult drag
Aici îmi voi prezenta "faptele mele de vitejie" realizate manual, limitate doar la uleiuri si unturi vegetale, ceară de albine, miere de albine, vitamine A,E, spirulină, cafea si argilă pulbere, sare de baie din Marea Moartă, plante medicinale ce dau nota finală fiecărui săpun în parte iar adaosul de ulei esenţial conferă un efect de aromaterapie.
Mai mult decat un simplu săpun!
Si nu numai ...
Mai mult decat un simplu săpun!
Si nu numai ...
PRIETENII MEI
joi, 9 decembrie 2010
SAPUN DE MARE CU SPIRULINA SI SARE MAREA MOARTA
Ingrediente: unt de coocos, ulei de floarea soarelui, ulei de masline, ulei de palmier, Vit. A, ulei de arahide, ulei esential de melissa, pin, sare din Marea Moarta, spirulina pulbere, ace brad,
Un sapun destinat pielii corpului.
Sprulina este bogata in aminoacizi, si vitamine, contine o mare cantitate de beta caroten si aproape de 10 ori mai multa decat in morcovi.
Sarea din Marea Moarta usuca acneea, o trateaza, curata pielea in cazul eczemelor
Uleiul esential de pin prin natura sa ofera actune antiseptica si cicatrzanta.
Uleiul esential de melissa ofera relaxare este indicat in astenie si epuizare nervoasa.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Clara, iti admir creatiile si ma intreb: ce faci cu ele? Le vinzi, apuci sa le folosesti pe toate? :)
RăspundețiȘtergerePot sa te intreb de unde procuri soda caustica? Sau cum fabrici sapunurile? Intreb, pentru ca ma tenteaza si pe mine sa incerc sa fac sapunuri. Nu ca un business, ci pentru propria mea placere ;)
Multumesc.
Sapunul cu sare este favoritul meu,nu stiu pana cand.Tie cum iti place?Pupici.
RăspundețiȘtergereClara, sapunul acesta e un adevarat tratament cosmetic. Vad ca e deosebit de bun pentru cei cu acnee si exeme.
RăspundețiȘtergereSarea cum ai pus-o, topita in ceva sau ai pus-o ca atare in budincuta ?
buna si waww ce multe sapunuri delicioase ai pus aici....tare faine felicitari!
RăspundețiȘtergeremult spor in continuare si sa ai si vinzare
te pup.
buna!
RăspundețiȘtergerece fac cu ele? pai nu imi ajung pentru ce am in plan cu ele! pentru mine, le daruiesc, le vand, le dau ca testere, cadou ca obligatie, cadou - acum de sarbatori, merg in vizita iau si un sapun cu mine!
atunci cand il admira persoana, eu sunt de 10 ori mai fericita..., am primit laude, incurajari dar si observatii... eu tot ma educ, prin asta invat - este ca un sondaj- ma ajuta enorm, pana la urma este o pasiune si le fac cu drag.
soda o cumpar de la o firma anume la comanda, eu te incurajez din toata inima sa faci, ai sa vezi prima ta creatie ce microb iti transmite.
numai bine si sfarsit de saptamana placut!
beatrice, am luat o bucata de sapun la serviciu si fetele care se opreau in dreptul meu mai luau sapunul de pe birou sa l miroase... este tare la miros si intradevar cred ca este un sapun MAI deosebit DINTRE TOATE ALE MELE FACUTE!
RăspundețiȘtergerenumai bine!
geta, are atatea efecte terapeutice, ce am citit eu de sarea din marea moarta mi-am zis sa fac un sapun adevarat cu multa sare, mi-a iesit asa cum trebuie , in schimb la inceput mi-a " plans", mi-a "transpirat" sa ma exprim mai pe inteles, acum miroase bine, bine si curata de scartie!
RăspundețiȘtergereaaa, nu am topit nimic pentru ca imi parea rau de ea, ii distrug bunatatile... am amestecat cu spirulina si uleiul esential si apoi am turnat in sapun cumva la mijlocul , in interiorul formei sa nu ia aer sarea...
plansul este de la taieturi, sa vezi cum ramane o usoara gaura pt ca sarea intra in sapun sau se transforma in "lacrimoara" , imi este asa drag de el... si copiii mei il prefera pe acesta, mi-l cer!
iti multumesc tare mult, cristina!
RăspundețiȘtergerenumai bine, ma bucur ca iti plac!