

In jur de 20 inventariati si masurati in circumferinta de la 20 cm la 50 cm. La iarna ii voi pregati cu miere, scortisoara, zahar si vor constitui umputura pentru placinta. De acum salivez la ea! Recunosc ca mie imi plac chestiile astea mai "porcesti": sfecla, dovleci, napi...
Altceva nu prea mai stiu, ce as putea sa mai fac din ei??
Intra la mine
RăspundețiȘtergerehttp://mihaeladr.blogspot.com/2010/01/gospodina.html
si gasesti o reteta care mie imi place f. mult
Am o reţetă de pâine cu dovleac. Poate reuşesc să o pregătesc şi o postez pe blog. Şi mie-mi place dovleacul mult. :) Toate cele bune!
RăspundețiȘtergeremultumesc, mihaela!
RăspundețiȘtergeredesigur sunt tare curioasa.
noapte buna!
adelina, chiar m-ai facut curioasa cum este painea cu dovleac? cred ca idem celei cu cartofi??
RăspundețiȘtergerenumai bine si burticii sanatate multa iti doresc!!