marți, 22 martie 2011

CHEC DIN PIEPT DE PUI


Chiar daca suntem in post, pentru copii mofturosi cum au devenit ai mei, este un bun prilej de a le dezvalui " cum si ce se mananca in ... MAROC, RUSIA, ELVETIA... si nu mai stiu ce tari le-am mai spus ... ca de ... pentru a nu-si " bate joc" de acest deliciu, le-am inventat si un titlu: " TARTINE MAROCANE".
Am taiat cate o felie si am asezat-o pe o rondea expandata de orez, le-am dat la cuptor pt 2 min si gata! Au cerut si a doua sarja! Reteta este luata de pe blogul:
http://adamache-laura.blogspot.com/2008/04/chec-picant-din-piept-de-pui.html

Am vazut ca Laura a pregatit acest chec de revelion si intradevar isi merita locul pe masa cu acest prilej sau pentru onomastica, este altceva...! E tare bun, nu contine faina, este deosebit si usor la digestie.

4 comentarii:

  1. Dupa cum vad te-ai pus serios pe treaba.Felicitari,arata bine si sunt convinsa ca e si gustos.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. mama mia .... asa ar zice Edi al meu :)
    pup

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar deosebit checul dar ce sa ma fac cu mofturosii mei, trebuie sa inventez ceva pe moment!
    numai bine, alinutza!

    RăspundețiȘtergere
  4. beatrice: pai am incotro? trebuie sa fac ceva din carne astfel incat sa o manaince!
    te pup ! aa si pe Karina!

    RăspundețiȘtergere